# TikTokGuru

1.14M
22.32B

Top 50 Hot Videos(TikTokGuru)

dR•AnGGuN, MD
Yellow egg di pipi #cystpipi #dranggun #drzack #drmagic #edutok #tiktoker #fypage #tiktokviral #doctor #tiktokguru #viralvideo #drtiktok #surgery #pimplepopper #egg #drawing
30.01M
348.57K
1.16%
89
967
1.8K
Here's how you can turn yourself into Manga Character! 🤫 Try it, super FUN AND EASY!🔥📸 cr: @maruandsuke #LearnOnTikTok #manga #aimanga #filter #tiktokguru #hello2023 #tutorial
13.62M
393.04K
2.89%
489
2.11K
2.65K
8 ulama mimpi dajjal? #fyp #TikTokGuru #Hello2023 #dajjal
9.59M
865.48K
9.03%
1
6.42K
7.31K
4
dR•AnGGuN, MD
Replying to @Elango Suresh peram telor di tangan #dranggun #drzack #drmagic #fypシ #cyst #edutok #doctor #tiktokviral #fypage #tiktokguru #tiktoker #surgery #real
7.35M
106.75K
1.45%
2
226
433
Mana-mana pun mesti ada yang tak suka ! ❤️‍🔥 #bossjames #berjayamegamotors #tiktokguru #inspirasi #viral #tiktok #malaysia #foryou #yamaha
6.01M
479.45K
7.97%
15.96K
3.4K
9.89K
1 minggu ya ! Kalau tidak siap awak ! 🤨 #bossjames #berjayamegamotors #foryou #viral #inspirasi #tiktok #tiktokguru
5.79M
280.27K
4.84%
4
1.39K
2.72K
7
Zarul hafiz
Manusia buta sebelah? #fyp #TikTokGuru #JomBelajar #dajjal
5.31M
550.62K
10.36%
1
2.25K
1.91K
8
Ustaz Adnin
Bila cerita tentang KIAMAT, jangan cerita atau meramal tentang BILA ia berlaku, tetapi ceritalah tentang APA persiapan kita. Itu yang Nabi SAW ajar. Meramal itu satu kesalahan, walau niatnya baik. Sebarkan. #ustazadnin #tarbiahsentap #tiktokguru
5.07M
742.96K
14.64%
9
8.28K
26.48K
ini bonus untuk semua … #berjayamegamotors #Bossjames #tiktok #viral #inspirasi #malaysia #tiktokguru ##deepavali
4.94M
322.41K
6.53%
844
1.33K
778
10
Zarul hafiz
Kejadian benar PART 4 #fyp #TikTokGuru #JomBelajar
4.83M
398.32K
8.25%
0
2.15K
1.86K
11
dR•AnGGuN, MD
Replying to @Saya siapa Benjol lipoma di HEAD #dranggun #drmagic #drzack #edutok #tiktokviral #tiktoker #fypage #viraltiktok #answerit #tiktokguru #lipoma #viral #surgery
4.76M
106.44K
2.24%
1
468
599
12
MB Performance
Bilik kebal ni bukan simpan duit tapi simpan bunyi #mbperformance #infomotosikal #tiktokmalaysia #tiktokguru
4.72M
173.14K
3.67%
0
331
162
13
Zarul hafiz
Di kepung pasukan Dajjal #fyp #TikTokGuru #JomBelajar #dajjal
4.52M
372.44K
8.24%
3
2.51K
1.91K
14
Zarul hafiz
Berita benar #fyp #TikTokGuru #Hello2023 #teknoloji
4M
450.56K
11.26%
7
5.38K
14.41K
15
Tak sangka ya 😌 #jdm #nissan #fairlady #350z #Bossjames #berjayamegamotors #tiktokguru #viral #foryou
3.99M
435.59K
10.91%
0
1.97K
1.26K
16
Ace Smartphone
Ada lagi yang taktau nak buat Dark Mode dekat Tiktok ni? Takpa! Meh ikut step ni 😁👍🏻 #darkmode #tiktok #display #lightmode #setting #profile #tiktokguru #tipsandtricks
3.83M
230.82K
6.03%
0
4.07K
2.17K
17
Satu sen pun jangan kurang ! #berjayamegamotors #Bossjames #tiktok #viral #inspirasi #malaysia #tiktokguru #deepavali
3.63M
302.68K
8.34%
1.07K
3.11K
1.34K
18
TERKINI: Bantuan Tunai Rakyat (BTR) 2023 ✅ Bayaran Fasa 1 adalah pada Januari 2023 ✅ Tarikh bayaran akan diumumkan Kementerian Kewangan (MOF) #TikTokGuru #LearnOnTikTok #JomBelajar #fypシ #fyp #foryoupage #bantuan #BantuanTunaiRakyat #BTR
3.52M
143.41K
4.08%
0
3.21K
27.09K
19
Lawyer Gandhi
Gay/Lesbian kesalahan jenayah? #tiktokguru #tahukahanda #lawyergandhi #homoseksual #gay #lesbian
3.39M
326.03K
9.62%
3
7.26K
13.33K
20
Zarul hafiz
umat islam tidak menyaksikan kiamat ? #fyp #TikTokGuru #Hello2023 #kiamat
3.37M
468.45K
13.89%
2
3.08K
6.41K
21
Cikgu Mayi
#tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #mandarin #languageguru #datang #bahasacina
3.33M
171.54K
5.15%
7
1.19K
5.04K
22
Lawyer Gandhi
Boleh polis check handphone? #tiktokguru #lawyergandhi #tahukahanda #polis #hakanda
3.29M
191.76K
5.83%
2
1.75K
5.15K
Sekarang dah kawen tau 😁 #fyp #nadkiut #tiktokguru
3.25M
184.88K
5.69%
0
635
1.01K
24
Lizzcharms
Baa let’s terai! Betulkah senang ni @Amamijan ? 🤔 #handanatomy #lizzcharms #tiktokguru #arttutorial #arttok #mijanart
3.15M
262.66K
8.33%
0
509
1.47K
25
Zarul hafiz
Percaya atau tidak ? #fyp #TikTokGuru #Hello2023 #2023
3.11M
529.29K
17.05%
4
7.25K
21.78K
26
dR•AnGGuN, MD
Jerawat Batu Degil #acne #dranggun #drzack #drmagic #edutok #tiktokviral #tiktoker #fypage #doctor #tiktokguru #cyst #viralvideo #treatment #realresult #magic
3.02M
47.64K
1.58%
3
181
249
27
Semasa reverse berasa sentap kebelakangan sebab masalah gearbox?bukan la jgn kena tipu #tiktokguru #tiktokmechanic #clgroupautoservice #carlsonchia #viral #fyp
2.94M
136.91K
4.65%
5
1.58K
5.91K
28
Ustaz Adnin
Hidup kena tenang.. #ustazadnin #tarbiahsentap #tiktokguru
2.9M
468.8K
16.18%
5
5.5K
5.56K
29
Dr. Samhan
5 sebab bahaya tidur lambat #TikTokGuru #JomBelajar #LearnOnTikTok
2.82M
242.78K
8.61%
2
7.64K
14.4K
Replying to @𝓜𝓻.𝓛𝓸𝓷𝓮𝓵𝔂89 #CNYBazaar2023 #TikTokGuru #LearnOn#LearnOnTikTokajar #Hello2023
2.72M
134.31K
4.94%
0
1.26K
560
31
AlfredOng WaterDaddy
Utamakan keselamatan, utamakan sejak kecil lagi 🥰 #waterdaddy #watermummy #tiktokguru #tiktokguru_malaysia
2.69M
67.5K
2.51%
0
188
202
32
ZabidahCoza
Jika anda di rog*l. #tiktokguru #jombelajar #LearnOnTikTok Credit to hellokerja.com
2.67M
172.16K
6.45%
0
1.41K
1.54K
33
Lawyer Gandhi
Simpan video lucah? #tiktokguru #lawyergandhi #tahukahanda #videolucah #lucah #kanunkeseksaan
2.6M
180.76K
6.96%
1
5.45K
14.87K
Part 1 : How to Skip (for Beginners) #TikTokGuru #skipping #homeexercise
2.56M
355.62K
13.87%
230
454
1.08K
35
MB Performance
Cdi 8th edition + exzos cutting standard 28mm lulus backfire 💥 ✅ #mbperformance #infomotosikal #tiktokmalaysia #tiktokguru
2.46M
208.07K
8.46%
2
1.4K
1.81K
36
Ustaz Adnin
Lawa lukisan saya tu.. #ustazadnin #tarbiahsentap #tiktokguru
2.44M
270.49K
11.07%
5
1.51K
1.24K
37
Zarul hafiz
kenapa Allah ciptkan Babi ? #fyp #TikTokGuru #Hello2023 #jombelajar
2.39M
244.92K
10.26%
1
3.17K
2.86K
38
Another Vaseline hack #tiktokguru #jombelajar #LearnOnTikTok #vaseline
2.36M
107.61K
4.57%
70
449
3.37K
39
Nazrizz Nasir
Jangan tertipu dengan USIA MUDA kerana syarat nak mati TIDAK harus TUA. Jangan tertipu dengan yang SIHAT kerana syarat nak mati TIDAK harus SAKIT !! #TakafulAwareness #TakafulInfo #Takaful #insurans #Insuran #Insurance #TakafulGuru #TakafulSifu #PakarTakaful #TikTokGuru #FinanceGuru #SifuTakaful #LearnOnTikTok #NazrizzTikTok #JomBelajar #BahasaGuru
2.35M
23.47K
1%
3
306
951
40
Ace Smartphone
Orang boleh Trace dekat Whatsapp kita? 😰 Ha! Cuba check dekat Whatsapp hampa sekarang! 👍🏻 #whatsapp #trace #logout #tipsandtricks #tiktokguru #hack
2.35M
89.81K
3.82%
0
1.07K
11.99K
41
Azrul Affandi Sobry
Hati-hati di Makkah... #pencerita #tiktokguru #tiktokgurumalaysia #umrah2022
2.34M
256.11K
10.95%
7
2.99K
17.37K
42
Kionz.C | Video Mktg Expert
Macam mana penari tarian singa atau lion dance mengawal expresi muka singa. Ini lah dia caranya #CNYBazaar2023 #LionDance #TarianSinga #KionzChan #MaliBelajar #TikTokGuru #cny2023 #BuatJanganTakBuat
2.32M
144.75K
6.25%
0
1.13K
715
43
Ace Smartphone
Voice Changer terbaru daripada Tiktok? Meh abang ajar sikit cara dia 😁 #voiceeffects #tiktokupdate #jessie #tiktokguru #tipsandtricks
2.3M
158.56K
6.89%
0
1.29K
2.33K
44
Cikgu Mayi
Bina ayat dalam Mandarin Part II #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #binaayat #bahasacina #chinese
2.28M
158.14K
6.94%
0
483
1.53K
45
Bos Pami | WowHebatSekali
Tangan takde seni, macam tu la jadinya 🥲 #tiktokguru ##BelajarDigital#techtok #jombelajar ##LearnOnTikTok#tahukahanda #houseofcreators2022
2.26M
158.9K
7.02%
0
413
416
46
Lawyer Gandhi
Dapat pampasan jika flight delay? #tiktokguru #tahukahanda #lawyergandhi #flightdelayed #travel #pampasan #gantirugi
2.18M
172.44K
7.91%
7
2.48K
18.19K
47
Akta mengatakan ganti PH ke hari bekerja yang lain, bukan gantikan ke cuti tahunan.. #TikTokGuru #CNYBazaar2023 #kerjajer
2.17M
196.1K
9.02%
1
1.92K
4.72K
48
Iqbal Ahyar
amacam, takut tak dengan red panda sekarang? 😤 #TikTokGuru #JomBelajar #LearnOnTikTok #mcplus
2.13M
344.69K
16.16%
2
3.73K
4.78K
49
HANIS✨AKAK INAI✨
Replying to @kaydriek7704 tips taknak lekat warna oren dekat kulit. Sapu vaseline dekat kulit keliling rambut dan juga belakang telinga dan belakang leher. Jadi kalau terkena inai, takde tinggal stain dekat kulit😍 #inairambut #inairambutasli #inairambuthalal #inairambutorganik #beautyhacks #tiktokguru #hennis #hairhenna #Halloween2022 @• ℝ𝕒𝕙𝕞𝕒𝕟 ℤ𝕙𝕒𝕓𝕦𝕜 •
2.12M
50.42K
2.38%
9
437
436
50
KakDya - CEO of korang2 kejap!
mak ayah! ⛔️ tolong jangan ambil mudah!! tu kan anak2 kita! bagitahu dan ajar dorang camne buang cara yang betul!! kisah ni banyak dah berlaku, tapi tula orang kita ni mana nak amek iktibar! #awarness #tahukahAnda #misteri #mistik #seram #jombelajar #hello2023 #tiktokguru #LearnOnTikTok #capcut #meme #masukBeranda
2.07M
148.09K
7.14%
0
2.64K
3.4K