# daddylucas

319
180.38M

Top 50 Hot Videos(daddylucas)

Perfect team ! tapi …….. tengok sampai habis apa terjadi 😭@queenielucas_oe @yukilucasbaby @queenalucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
1.46M
134.92K
9.23%
2.49K
2.13K
2.76K
The best revenge is forgiveness with kindness.Comment ❤️ if u agree with me. @queenielucas_oe #daddylucas #idou #fyp
574K
28.58K
4.98%
180
249
151
Harimau buat dendam ? @queenielucas_oe @yukilucasbaby @makcik_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
545.52K
32.79K
6.01%
1.2K
747
1.58K
Guys.. biasa macam anda orang jawab soalan ini? #daddylucas #idou #tiktokmalaysia #oeacademy @makcik_oe @queenielucas_oe
335.52K
21.58K
6.43%
244
197
225
Bukan main main anak #daddylucas 😆😆 #tiktokmalaysia #fyp #idou @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
324.46K
9.91K
3.06%
222
89
87
Ini kali bapa pun tak boleh tolong🥺 #daddylucas #stardaddy #oeacademy #idou #netboom @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
312.59K
22.73K
7.27%
271
145
95
Ada Aunty cantik datang rumah #daddylucas ? #idou #tiktokmalaysia @makcik_oe @queenielucas_oe
270.18K
21.43K
7.93%
118
200
82
I am sorry.. bapa kena kerja untuk rezeki 😭#daddylucas #tiktokmalaysia #idou
267.9K
15.33K
5.72%
62
106
36
Kereta DaddyLucas kena angin ribut di KL town 😭😭😭 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia #fyp
260.26K
11.51K
4.42%
2.74K
681
2.8K
Will u pick up the hat? 😠😠😠 Best lesson from #daddylucas #oeacademy #idou #fyp
226.64K
17.74K
7.83%
89
168
85
Adakah saya kasih Queenie cara yang salah ?😢 @makcik_oe @queenielucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
216.96K
16.63K
7.66%
143
203
106
RAHSIA dibongkar oleh @queenalucas_oe , siapa rumah ada ahli keluarga sama dgn @queenielucas_oe ? 😂 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
175.03K
13.11K
7.49%
82
143
55
Berani tak awak Cuba di rumah? 😆😆@makcik_oe @queenielucas_oe @yukilucasbaby @queenalucas_oe #daddylucas #idou #oeacademy #tiktokmalaysia
165K
12.54K
7.6%
57
99
30
Guys… jangan suka suka buat kopi bagi harimau anda 😆😆 @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
126.79K
7.66K
6.04%
40
50
20
Awas!!! apabila main music ini.. 😆😆#daddylucas #stardaddy #oeacademy #idou @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
106.5K
7.89K
7.41%
93
130
51
wow’ berani lah Amoi ni…. Kalau anda berani tak ? 😄😄😄 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @hellokittycute06
83.76K
8.88K
10.6%
19
66
18
Tengok daddy mana pergi Hari ni? Comment kalau nak pergi kunjung💪💪❤️#daddylucas #idou #tiktokmalaysia #ipoh @makcik_oe
82.9K
5.77K
6.96%
302
115
392
Siapa tahu makna aktiviti ni? Sila comments ☺️☺️❤️ #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
63.25K
5.85K
9.25%
10
96
9
Suka tak anda pergi pasar? Nak beli ikan sama daddy?😆😆 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
24.05K
1.75K
7.26%
1
60
13