# idou

85
75.28M

Top 50 Hot Videos(idou)

Dato’Calvin khiu-Mk
Masa @bossjames_oe belum berjaya …..Tapi Sekarang ? #OEAcademy #idou
2.28M
314.6K
13.78%
918
1.3K
1.29K
Perfect team ! tapi …….. tengok sampai habis apa terjadi 😭@queenielucas_oe @yukilucasbaby @queenalucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
1.52M
137.32K
9.05%
2.58K
2.18K
2.87K
Public parking kena bayar? 🙄🙄 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
716.58K
27.3K
3.81%
24
117
27
Hari ini I jadi pencuri?! 😵‍💫😵‍💫#oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
625.6K
39.33K
6.29%
37
28
33
Harimau buat dendam ? @queenielucas_oe @yukilucasbaby @makcik_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
585.51K
34.47K
5.89%
1.26K
772
1.66K
Boss ni memang rugi banyak lah🤭🤭 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
536.21K
34.31K
6.4%
66
124
40
Ada free Wifi🤔 Jangan connect!! #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
469.87K
56K
11.92%
5.8K
796
7.27K
Orang yg berusaha, akhirnya dapat lebih banyak💪💪#oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
373.75K
39.95K
10.69%
148
103
39
Dah delete picture & video, tapi handfon masih lag?! Delete folder ini!! #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreator #dreamaker #iphone #huawei
356.98K
38.24K
10.71%
17.42K
658
7.7K
Bukan main main anak #daddylucas 😆😆 #tiktokmalaysia #fyp #idou @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
352.96K
10.18K
2.89%
238
91
91
Guys.. biasa macam anda orang jawab soalan ini? #daddylucas #idou #tiktokmalaysia #oeacademy @makcik_oe @queenielucas_oe
346.56K
22.07K
6.37%
249
200
233
RM30 atau RM3000 apa pilihan anda? 🤣 #oeacademy #idou #bengoo #dreamaker
331.02K
22.5K
6.8%
57
22
23
Harimau takmau buat kerja rumah ?Apa jadi ?! @makcik_oe #oeacademy #idoumillionbrand #idou #senhengapp #superappsupercashback #lifestyleapp #homefix
287.3K
12.61K
4.39%
43
120
42
Kali ni I mesti nak dapat $$ tu 😤😤 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
277.74K
16.79K
6.05%
49
19
17
I am sorry.. bapa kena kerja untuk rezeki 😭#daddylucas #tiktokmalaysia #idou
276.9K
15.66K
5.66%
65
106
36
Kereta DaddyLucas kena angin ribut di KL town 😭😭😭 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia #fyp
274.19K
11.9K
4.34%
2.91K
696
3.01K
Will u pick up the hat? 😠😠😠 Best lesson from #daddylucas #oeacademy #idou #fyp
230.12K
17.84K
7.75%
91
169
85
Kalau buat hal romantics macam #daddylucas mesti lah pasangan anda gembira!! #idou #tiktokmalaysia @makcik_oe
228.24K
13.55K
5.94%
119
152
141
Adakah saya kasih Queenie cara yang salah ?😢 @makcik_oe @queenielucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
221.73K
16.87K
7.61%
147
205
107
Main sambil charge handphone betulke akan "BOOM" 💥 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
185.68K
19.97K
10.75%
444
253
351
Ingat tau lain kali jangan marah2🤭🤭#oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
181.49K
4.2K
2.31%
11
14
9
Perbuatan baik X perlu diseburkan di mana-mana🤫#oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
179.81K
16.59K
9.23%
54
162
79
Mesti ada orang akan bersyukur atas baik hati anda💕💕 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
145.27K
11.02K
7.59%
57
21
27
Guys… jangan suka suka buat kopi bagi harimau anda 😆😆 @makcik_oe @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
136.1K
7.91K
5.81%
42
53
20
1 mask RM50?! Mahalnya!!!!😱😱😱 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
125.74K
10.76K
8.56%
38
23
13
Anak sakit? Luka? Jatuh?🤒Jangan risau, carilah Dr Kong kat Putra👍@putrahospitalbatupahat #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
115.26K
12.69K
11.01%
53
63
21
Siapa yang salah kira ni? 😵‍💫 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
100.86K
4.41K
4.37%
8
17
4
Apa?! 🤯Handfon pun ada "IC No." sendiri 🤔🤔 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker #iphone #huawei
100.31K
14.57K
14.53%
1.26K
115
858
Tengok daddy mana pergi Hari ni? Comment kalau nak pergi kunjung💪💪❤️#daddylucas #idou #tiktokmalaysia #ipoh @makcik_oe
91.8K
6.34K
6.91%
315
121
408
wow’ berani lah Amoi ni…. Kalau anda berani tak ? 😄😄😄 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @hellokittycute06
90.25K
9.22K
10.22%
20
66
19
Adake org macam ni?🤮🤮🤮 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
84.72K
4.22K
4.98%
12
15
6
Kalau anda, apa yang anda akan lakukan?🙄🙄 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
76.63K
2.39K
3.11%
18
21
24
Tak dapat charge handphone? Sebab u tak clean lubang tu! #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker #iphone #huawei
74.14K
7.44K
10.03%
308
70
264
Siapa tahu makna aktiviti ni? Sila comments ☺️☺️❤️ #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @yukilucasbaby @queenielucas_oe @queenalucas_oe
67.61K
6.04K
8.94%
11
97
12
Kalau u hadapi masalah macam ni, apa u yg buat? #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
65.71K
6.17K
9.39%
34
17
15
Lamborghini yang termurah???#oeacademy #tiktokmalaysia #keretaidaman #idou
45.07K
5.35K
11.87%
51
94
25
kereta kegemaran gadis dan hadiah pilihan suami untuk isteri😎#oeacademy #tiktokmalaysia #keretaidaman #idou #tiktokindonesia
34.53K
2.52K
7.29%
13
95
19
Iphone baru sampai!! Tapi tak tau mcm mana transfer data dari old Iphone?!😵‍💫😵‍💫 #oeacdemy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker #iphone
33.55K
5.17K
15.41%
149
27
119
Klinik ini x sembuh nak bagi RM3000!?! 😱😱#oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
30.16K
1.83K
6.06%
8
10
3
Kamu dapat nampak siapa dalam video tak? #daddylucas #idou #tiktokmalaysia @makcik_oe
29.59K
3.49K
11.79%
5
31
12
Suka tak anda pergi pasar? Nak beli ikan sama daddy?😆😆 #daddylucas #idou #tiktokmalaysia
29.28K
1.95K
6.65%
1
62
13
42
Dato’Calvin khiu-Mk
IDou Brother Gang kenapa ? @winsenkhiu_oe @daddylucas_oe @bossjames_oe @bossjack_jbauto_oe @carlsonchia_oe #OEAcademy #idou #idoumillionbrand
28.39K
2.86K
10.07%
19
33
21
Wah✨ Doktor @putrahospitalbatupahat bukan saje cantik🥰 tapi pakar juga👍! #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker
19.16K
2.62K
13.69%
10
20
9
WiFi slow⁉️ Ada org curi!!🤬 #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker #iphone #huawei
16.13K
1.58K
9.8%
125
16
65
Battery handphone guna cepat sangat?!😤😤 Gunalah cara ini!! #oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #dreamaker #iphone #huawei
11.2K
1.12K
9.95%
166
22
110
Jadi password tu apa ni? 🤬🤬#oeacademy #idou #Tiktokmalaysia #YoungCreators #wakeupbar #dreamaker
9.35K
1.16K
12.38%
4
12
2