Tiktok:
instagram:
  • 42553
    Global Ranking
  • 239
    Country/Region Ranking
  • 703.65K
    Followers
  • 735
    Videos
  • 24.23M
    Likes
  • New Videos
    35
  • New Followers
    15.65K
  • New Views
    15.72M
  • New Likes
    1.59M
  • New Reviews
    44.41K
  • New Share
    28.1K

amirlala 🌐 Statistics Analysis (30 Days)

amirlala 🌐 Hot Videos

amirlala 🌐
cuba peratikan belakang dia tu😰
16.08M
1.71M
10.61%
36.87K
28.7K
24.78K
amirlala 🌐
Apa tu weii ?!!! 😰😰
6.66M
591.15K
8.88%
5.99K
8.68K
7.01K
amirlala 🌐
siapa pernah buat baik ngaku 🤣
2.45M
319.12K
13.03%
7K
2.88K
4.67K
amirlala 🌐
dulu crush korang raya warna apa ? 🤣
1.25M
206.84K
16.5%
4.67K
1.99K
2.37K
amirlala 🌐
ingat lagi video ni ? 🤣 #fyp
1.16M
214.43K
18.51%
5.28K
2.7K
3.8K
amirlala 🌐
takutt 😭
952.12K
70.18K
7.37%
1.64K
5.92K
1.99K
amirlala 🌐
perempuan tu kenapa 😂 #fyp
833.08K
152.22K
18.27%
2.64K
3.55K
3.36K
amirlala 🌐
aku sorang je kot perasan 😂 entahlah papepun terus maju jaya
665.53K
72.87K
10.95%
788
6.04K
1.24K
amirlala 🌐
member korang selalu yang mana ? cer tag diorang 😛
590.76K
93.42K
15.81%
2.19K
610
1.08K
amirlala 🌐
gempakk ✊🏻 #fyp #alightmotion
569.29K
96.62K
16.97%
1.85K
2.24K
1.29K
amirlala 🌐
siapa ingat video ni ? 😂 #fyp
519.35K
114.07K
21.96%
1.83K
898
992
amirlala 🌐
pernah viral ketika dulu 🤣
496.15K
69.99K
14.11%
588
312
298
amirlala 🌐
hati hati semua
472.92K
49.41K
10.45%
2.08K
3.41K
2.09K
amirlala 🌐
ada yang ingat video ni ? 🤣 #fyp
454.01K
92.96K
20.47%
1.63K
674
1.06K
amirlala 🌐
penuh do fyp 🤣 #fyp
422.21K
64.27K
15.22%
543
1.7K
1.31K
amirlala 🌐
legend 😂
413.06K
53.11K
12.86%
2.76K
1.11K
2.04K
amirlala 🌐
fyp please nak tahu siapa owner 😂 #fyp
403.6K
48.62K
12.05%
148
604
175
amirlala 🌐
budak asrama mesti faham 😂 #fyp
376.21K
72.63K
19.31%
2.22K
971
1.28K
amirlala 🌐
time tu korang umur berapa 😂 #fyp
356.97K
57.78K
16.19%
661
1.68K
947
amirlala 🌐
Im watching you 😈✨
339.34K
38.97K
11.48%
772
5.24K
691