Tiktok:
instagram:
  • 58727
    Global Ranking
  • 361
    Country/Region Ranking
  • 624.87K
    Followers
  • 594
    Videos
  • 16.25M
    Likes
  • New Videos
    14
  • New Followers
    3.24K
  • New Views
    2.51M
  • New Likes
    267.74K
  • New Reviews
    4.82K
  • New Share
    2.1K

RulZ Statistics Analysis (30 Days)

RulZ Hot Videos

Reply to @kisna2020 belum tau ya kalau motor aku di malaysia jadi bahan uji kaji begini 😂🤣
3.3M
129.01K
3.91%
507
4.57K
362
Reply to @axisfirdhausop sekarang ni awak kene bertanggungjawab atas apa yang berlaku dkt tayar saya, sponser tayar baru takde2
1.64M
141.95K
8.66%
787
1.42K
546
Reply to @riezztiktok kalau tak sayang takkan bersih betul tak? Tengok sampai abis korang rasa bersih ke tak bersih?
1.59M
130.87K
8.22%
552
1.03K
279
#stitch with @DesintaNm time tak rec boleh pula tapi time dah rec tak jadi hmm memang butttttttt
1.35M
82.96K
6.16%
529
1.48K
267
Reply to @unluckyayim HAHAHAHAA, aku takboleh laa amadikutu ni 🤣🤣
1.29M
174.27K
13.48%
1.7K
1.67K
1.27K
#stitch with @nrelyshaaa betul ke apa saya cakap geng? Btw moto aku sebenarnya ada lebih…..
1.17M
116.64K
9.97%
894
3.03K
682
Reply to @abcdef9867 tak sengka jadi macamni, terkejut aku HAHAHAHA🤣🤣 tengok sampai habis
665.05K
54.19K
8.15%
144
386
86
Rs ke tupai ke sorry bukan tandingan lah
589.92K
54.63K
9.26%
600
698
649
Reply to @mark_arif71 hurmmm yelaaaa
569.62K
60.87K
10.69%
69
1.01K
68
Vid lama dalam draft dekat 4bulan dah aku lupa nak post aiyoo, kenape zaman sekarang org panggil ni air mellow?
566.86K
40.38K
7.12%
205
344
88
Salah ke letak lagu tu? Kenape dengan lagu tu tak ngam ke 😔
412.9K
54.86K
13.29%
223
845
397
Siapa yang kalah sebenarnya ni hmmmm?
356.53K
6.42K
1.8%
58
223
31
Reply to @daauuzzz._ mane boleh menduakan dia, tetap sayang yang ni, btw cashier tu cakap saya senget asal erk
348.88K
53.34K
15.29%
458
374
346
Salam wengweng dari malaysia hehe ! Ampung bang 🙏🏻
328.01K
38.81K
11.83%
622
893
364
Betul ke selalu nya mcm ni? Ada alasan lain tak cuba tambah kt komen
306.49K
24.61K
8.03%
1.36K
465
1.11K
Reply to @hidayateffendi41 belum tau ya wengweng itu apa, lihat dan fahami video ini, nanti aku buatkan video weng baru ni video lama😂
294.8K
26.83K
9.1%
42
202
56
Reply to @mnatif._ terima kasih sebab suruh pakai minyak gamat tu😭, minyak bukan sembarang minyak ni
280.86K
20.21K
7.19%
66
266
75
Bukan sekali tapi tak terkira dah kali tu sampai kali berapa dah memang berkali kali la😔
258.87K
26.05K
10.06%
176
321
176
Reply to @arshad.ykb sorry la😔😭😭ni dah edit yg betul2 punya jedang jedug jaman now memang gempak
251.82K
45.83K
18.2%
162
654
173
Fyp penuh vid macamni, aku nak join jugak lah, tapi tak pandai nak edit hmm lemah 😭😭
241.93K
32.33K
13.36%
248
438
195