Tiktok:
instagram:
twitter:
  • 80028
    Global Ranking
  • 572
    Country/Region Ranking
  • 740.19K
    Followers
  • 610
    Videos
  • 4.15M
    Likes
  • New Videos
    17
  • New Followers
    5.61K
  • New Views
    2.22M
  • New Likes
    58.55K
  • New Reviews
    1.11K
  • New Share
    824

Beby Maembong  Data Trend (30 Days)

Beby Maembong Statistics Analysis (30 Days)

Beby Maembong Hot Videos

JOM KEMPISKAN PERUT..KITA BUAT SAMA2.. @ChaCha Maembong #bebymaembong #madeawish2tiktokshop #fyp #fypシ゚viral
984.48K
63.95K
6.5%
0
849
834
Replying to @azuwarosli YUP!!! biasalah kitakan MUMMY anak 5.. mestilah ada perut kanz.., hihi 🤭🤭 tapi tu sebelum😁😁😁 sekarang dah tak ada bila consistent berbengkung & Girdle dari @Lerntiq Beby Maembong. Bengkung & girdle kita ni senang nak consistent sbb SELESA, TAK SAKIT, TAK BERGULUNG dan TAK MENYOCOK, jadi semangat lah sikit nak consistent. Jom tgok live sy 27,28&29 ni 2-4pm ni. Ada giveaway girdle untuk 10org N#PayDaySaver #FestTikTok #yearendsale #YES2022 #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
463.8K
13.67K
2.95%
0
177
245
What?? RM40 je???? Omg YES!! ! Girdle best ni saya nak bagi 50% off sebab nak uols sama sama dapat rasa feel pakai Girdle yg berquality and berkesan 💪🏻💪🏻. . Tapi esok promo tamat & kembali harga asal rm85. So kalau uols nK dapat discount 50% off kena click bag orange & terus check out tau❤️❤️. #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
433.69K
14.64K
3.38%
1
385
427
OMG UOLS! 12:12 COMBO AVAILABLE ONLY ON TIKTOK SHOP & DURING LIVE. . So kalau korang nak combo Bengkung & Girdle RM100 shj cepat masuk live saya sekejap lagi 5pm & 9pm di tiktok Beby_Maembong. PASTI KAN TIKTOK BEBY_MAEMBONG TAUUU. #TikTokMadeMeBuyIt #madeawish2tiktokshop #TikTokShop1212MakeAWish #unboxyourdeals #GiftforHER #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
373.36K
8.77K
2.35%
0
130
180
Replying to @Sk8_clown23 untuk czer kita ada SURE RAMPING 😍 mummy boleh start pakai awal untuk bantu support bahagian perut dan luka czer supaya kurang pergerakan bahagian luka czer. Dan kuatkan balik otot perut 🥰 masuk live sekarang boleh beli sure ramping dan ada VOUCHER DISCOUNT LAGI 😍#PayDaySaver #FestTikTok #yearendsale #YES2022 #MermaidBengkung #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
286.75K
4.77K
1.66%
0
68
89
Mummy ank 5 ke niiiii 😝 perut mcm ank dara je kannn 😄 čsbb consisten pakai bengkung kerengga @Lerntiq Beby Maembong. Masuk live saya esok 2pm ada giveaway FREE BENGKUNG & GIRDLE. And ofcoz special discount 🥰🥰. #FestTikTok #TikTokFashionDay #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
216.09K
4.82K
2.23%
0
226
180
Replying to @mocik tiktok girdle kita mmg grip serta merta body nampak kemas dan cantik. . Tapi material GIRDLE ni lebut GILA! Korang nk bukak dn pkai tak struggle langsung pun. Tak percaya try beli 1. Confirm tak cukup hihi. . And sekarang ada VOUCHER TIKTOK SEHINGGA RM20 tau UNTUK yang 1st time beli melalui tiktokshop. So apa lagi? Cepat la grab.. Girdle Kerengga atau any produk Lerntiq dan JOM CLAIM VOUCHER!. . ##CNYBazaar2023##CNY##CNY2023##girdle##MermaidBengkung##RatuBengkung##lerntiq##LerntiqBebyMaembong##fyp##girdlelerntiq##bebymaembong##bengkungbebymaembong##bengkung##bengkungsemasaberpantang##bengkungviral##fypシ##fypage##bengkungplusize##bengkungbersalin##faja##waisttrainer##waistshapers##bengkungberpantang
206.15K
4.49K
2.18%
0
158
105
Betul ke org ckp Girdle Kerengga ni berhantu? Beli 1 masa live pastu MENYESAL kenapa beli satu jee 🥺🥺 sebab sarung terus MELENTIK! Babat2 semua rata uols 😍. Patut amik 7helai kan sehari satu. Boleb tukar2. . Korg nak girdle kerengga FREE SHIPPING???? MASUK LIVE SEKARANG. . Jom jom jom lerntiq sebelum raya 💃🏼. . #CNYBazaar2023 #cny2023 #LiveLikeAPanda #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
162.81K
5.33K
3.28%
0
72
128
Replying to @TEENY SURI yeee 🥺🥺 semalam pon terpaksa habis live awal sebab product sold out lajuuuuuu. Ramai yg Lerntiq 2023 ni. . Tp jgn sedih masuk live saya 9malam ni kita ada RESTOCK GIRDLE KERENGGA & di sebabkan CRAZY FRIDAY kita buat CRAZY BUY 3 FREE 1 & DPT VOUCHER discount lagi. . This time kalau habis next restock pertengahan January tauuuu lambat lagi. . So jgn lepaskan peluang ni k 🥰 click live event & register. Set alarm 9malam. . #TGICF #MYCrazyFriday #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
156.4K
3.53K
2.26%
0
60
58
YES RM40 je dapat girdle berquality macam ni🥰🥰🥰 SARUNG JE terus nampak perbezaan 🥰 CEPAT CLICK BAG ORANGE SEBELUM SOLD OUT LAGI @Lerntiq Beby Maembong 😅 #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
140.57K
3.35K
2.38%
0
101
114
😳😳😳 combo bengkung dan sure ramping is back!!!! Cepat masuk live saya sekarang ada special discount 🥰🥰🥰🥰 #FesTikTok #TikTokFashionDay #MermaidBengkung #RatuBengkung #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
120.99K
1.97K
1.63%
0
25
76
Don't forget to catch us live FRIDAY at 9pm. Ada Special appearance this Fri, saya akan live bersama @emma maembong untuk SPECIAL CNY VOUCHER DAN GIVEAWAY!. Set reminder sekarang!!!!. . #CNYBazaar2023 #cny2023 #emmamaembong #limahq #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
119.31K
2.39K
2.01%
0
30
48
Uols yang nak dptkan girdle kerengga masuk live saya malam ni 11pm k❤️❤️ #TikTokMadeMeBuyIt #madeawish2tiktokshop #TikTokShop1212MakeAWish #unboxyourdeals #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
112.7K
1.78K
1.58%
0
33
66
Uols set alarm esok (jumaat) beby live pukul 9malam. And esok tiktok bagi VOUCHER utk sehari je 😍😍😍 Macam biasa siapa masuk live boleh join give away bengkung setiap 15minit 😍 #TGICF #MYCrazyFriday #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
103.09K
1.96K
1.9%
0
32
31
Mmmm kita ni perempuan macam2 problem insecure bila lengan besar kan😣😣😣 mula lah rasa kita tak lawa.... Mmm. . Jgn sedih Lerntiq kan adaaa... Uols sarung je sleeve shaper instant cantik kann. . Jom click bag kuning skrg. #CNYBazaar2023 #CNY #bengkunglengan #sleeveshaper #sleeve #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
92.6K
2.13K
2.3%
0
65
57
😍😍 tgok tuuuuu sis pakai girdle kerengga 🥰🥰 Bestnya... Nmpk kemas je body babat babat tersorok 😄masuk live sy esok 2pm utk dptkan girdle best ni dgn harga murahhh😍 and ofcoz 10org pemenang GIVEAWAY GIRDLE PERCUMA #FesTikTok #TikTokFashionDay #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
81.27K
1.2K
1.47%
0
22
26
12:12 YEAR END CARNIVAL ALMOST REACH THE FINAL END 😩😳. Dan yang paling tak sangka beberapa produk lerntiq dapat 50% off 😳😳😳😳 gila x gila?? Campur voucher dari tiktok discount tak masuk akal uols. So LAST CHANCE UNTUK grab 12:12 year end happy hour pada 9malam ni di tiktok LIVE SAYA. #TikTokMadeMeBuyIt #madeawish2tiktokshop #TikTokShop1212MakeAWish #unboxyourdeals #1212yearendcarnival #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
75.21K
1.36K
1.8%
0
21
37
Whatt?? Tak sempat masuk live tadi??? Xpe jom masuk live saya 9pm ada COMBO bengkung & girdle. Jgn lupa claim VOUCHER discount masa live nanti 💪🏻💪🏻 jom masuk live sis🥰 #TikTokMadeMeBuyIt #madeawish2tiktokshop #TikTokShop1212MakeAWish #unboxyourdeals #GiftforHER #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang @Lerntiq Beby Maembong
75.21K
1.09K
1.44%
0
25
65
Bengkung kerengga @Lerntiq Beby Maembong mmg tak ada tandingan... the best bengkung.. xpercaya jom baca review kat bag orange 😁😁😁 and masuk LIVE SAYA sekarang ni ada COMBO murahhh 😍😍😍😍 #saturdaynightlive #saturdaynightfever #girdle #MermaidBengkung #RatuBengkung #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #fyp #girdlelerntiq #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #fypシ #fypage #bengkungplusize #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang
70.99K
1.24K
1.75%
0
43
27
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved