Tiktok:
youtube:
  • 47611
    Global Ranking
  • 277
    Country/Region Ranking
  • 908.41K
    Followers
  • 280
    Videos
  • 12.39M
    Likes
  • New Videos
    1
  • New Followers
    -412
  • New Views
    208.87K
  • New Likes
    11.41K
  • New Reviews
    125
  • New Share
    60

DaddyLucas  Data Trend (30 Days)

DaddyLucas Statistics Analysis (30 Days)

DaddyLucas Hot Videos

Ini lah hati anak anak apa yang ingat 😆😆😆 #daddylucas #tiktokmalaysia #idou @MakCik E @꧁❆Madeleine!٭꧂ @queenalucas_oe
1.55M
56.27K
3.64%
0
912
2.04K
Terima Kasih members #daddylucas hamper2 dan hadiah2, semoga tahun baru 2023 ini world peace ✌️ semua rakyat sihat dan Bahagia ❤️ #tiktokmalaysia #cnybazaar2023 #cny2023
71.02K
2.73K
3.85%
0
55
24
Ini lah tradisional Mak #daddylucas ajar sejak dulu, Share lah bagi sesiapa yang anda harap dia dompet penuh 2023 😆😆😆 #tiktokmalaysia #cnybazaar2023 #cny2023 #idou
69.22K
3.1K
4.48%
0
27
18
Buka pintu macam ni ,Pintu ferrari kena harimau hancur ? @MakCik E #daddylucas #tiktokmalaysia #idou
64.48K
1.32K
2.04%
0
12
3
Best Girl in My world ❤️ #daddylucas #tiktokmalaysia #idou #uss @꧁❆Madeleine!٭꧂
53.79K
2.29K
4.26%
0
23
5
Dengar ini boss @SCE DISTRIBUTOR SHOP boleh tolong i cari laptop yang bagus lagi murah 😱😱 stay tune nanti live kami #daddylucas #tiktokmalaysia #idou #sce
52.56K
3.26K
6.2%
0
15
6
Queenie dah kalah bagi adik atau kalah bagi teknologi ? 😢😢😢 #daddylucas #tiktokmalaysia #idou @[⭐️]꧁❆Madeleine!٭꧂ @queenalucas_oe @𝚂𝚑𝚊𝚍𝚘𝚠𝚋𝚊𝚗𝚗𝚎𝚍 :( @MakCik E
47.05K
2.83K
6.02%
0
28
13
Harimau sayang Queenie, Queenie sayang kesayangan dia , tak salah kan ? 😆 #daddylucas #tiktokmalaysia #idou @MakCik E @꧁❆Madeleine!٭꧂
41.99K
2.32K
5.52%
0
25
5
Nak tengok kami buat hal punya video lagi ? Bagi lah comment and like kawkaw , kami akan pilih Fans Fans yang share dan comment menjadi pelakon next video❤️ #daddylucas #tiktokmalaysia #idou @CaptainGeoff Official
38.48K
2.22K
5.78%
0
16
6
Harimau cakap ajar anak banyak senang saja, tengok lah video ni u dah faham 💪😆 #daddylucas #tiktokmalaysia #idou @MakCik E @꧁❆Madeleine!٭꧂
32.61K
2.26K
6.94%
0
36
12
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved