Tiktok:
youtube:
twitter:
  • 30048
    Global Ranking
  • 134
    Country/Region Ranking
  • 1.26M
    Followers
  • 1.47K
    Videos
  • 19.18M
    Likes
  • New Videos
    11
  • New Followers
    920
  • New Views
    4.85M
  • New Likes
    232.42K
  • New Reviews
    1.26K
  • New Share
    2.58K

Chicken Royale Statistics Analysis (30 Days)

Chicken Royale Hot Videos

Ramai ingat papa terus buang atau potong gaji dia lepas kejadian “lampu celup cheese” #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #fail #blooper
1.66M
91.79K
5.53%
389
220
215
Nah Papa share!! Paling senang waze je 😋 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
1.05M
55.33K
5.28%
723
615
1.08K
Serius betul pakcik tu. Lapar sangattt ni 😋 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
693.55K
23.51K
3.39%
455
388
682
Yang penting jangan makan sorangg!!! 🤣🤣 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #cheese
672.38K
26.54K
3.95%
633
274
1K
Mana satu ni 😣😣 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #funny
651.79K
46.88K
7.19%
140
86
109
Hakelehhhh 👀😤 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
647.77K
20.76K
3.21%
93
64
292
Bercinta tau dengan ayam tu setiap hari 🤣 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
249.26K
8.49K
3.41%
21
17
16
Dik tutup mulut dikkk 🤣🤣 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #cheese
241.64K
7.97K
3.3%
105
35
121
Saya sayang lemak saya 🥹 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #cheese
182.44K
6.47K
3.55%
75
32
158
Replying to @wasya9521 lepasni kena letak sellotape bagi tak gerak 🤣 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #cheese #crispy
167.8K
8.68K
5.17%
28
41
50
Yang faham je faham 🤣🤣🤣 aduiiii #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
158.07K
2.53K
1.6%
14
26
10
Lelaki punya “SIKIT” memang tkleh percayaaaa laa 😤 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
157.03K
5.64K
3.59%
14
12
11
Papa zola version shopee #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #parody
150.82K
5.93K
3.93%
79
19
37
Baru lah nikmat sikit makan tu hehe #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
149.9K
14.47K
9.65%
335
121
195
Siapaaa je tak geram member makan bising macam tu 😤 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
142.38K
6.66K
4.68%
281
112
355
Set couple tanpa CHEESE 🥶 Set lailaaa namanyaa 😍 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
127K
7.17K
5.64%
27
20
63
Awak salah ke saya salah? HAHA #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
126.76K
4.87K
3.85%
22
17
18
Senang kann?? Time picnic pon boleh buat tau #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #cheese #burger #putrajaya
119.92K
6.13K
5.11%
27
9
26
Susah la macam ni 😒 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea
112.17K
3.94K
3.51%
27
14
14
Bagi betis nak peha 😤😤 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #kualalumpur #klfoodie #MakanLokal #makan #idea #kontenmakan #foodchallenge #cheese
109.13K
5.53K
5.07%
45
33
90
Please join our TikTok Inspiration Facebook group
We'll share the latest creative videos and you can discuss any questions you have with everyone!
TiktokSpy from IXSPY
Digital tools for influencers, agencies, advertisers and brands.
Independent third-party company,Not the TikTok official website.
Copyright@2021 ixspy.com. All Rights Reserved