Top 50 Hot Videos( )

1.84M
214.7K
11.64%
28.62K
1.41K
7.91K
Pisang cheese pon nak ambik free😪
1.7M
107.23K
6.29%
3.59K
10.88K
6.18K
terima kasih mak ayah happy kan anak2 walaupon dah tak bersama🥺 #fyp #raya2022
1.26M
145.82K
11.61%
1.11K
1.01K
761
#alone #fyp #storywa #sedih #fypシ゚viral #fypシ
929.92K
108.81K
11.7%
6.48K
1.41K
1.77K
5
SHAFFAT.AS⚜️
Tak ada yang sempurna, 💔 #shaffat #shaffattrader #fypシ #fyp
895.23K
56.72K
6.34%
333
305
195
6
𝑶𝑲𝑼 𝒊𝒕𝒖 𝒂𝒌𝒖シ
Bismillahirrahmanirrahim 😊 #fypシ #bismillahfyp #tolong #carikerja
854.55K
89.98K
10.53%
292
4.35K
3.02K
perangai ibu mengandung ni lain sikit sikit nak nangis tak tahulah 😤😭 #fypdoong
773.2K
56.03K
7.25%
523
876
448
8
𝙄 𝘼𝙈 𝙉𝙊𝙏 𝙊𝙆𝘼𝙔
#foryoupage #xyzbca
685.35K
80.77K
11.78%
26.85K
440
6.89K
9
Attyra Saari
Reply to @afyiop Tak sabar tunggu rumah yg dibina atas tanah sendiri siap. Boleh buat mak ayah bangga anak orang kampung orang susah pun boleh berjaya. Syukur 🤲🏻🥲
675.41K
35.46K
5.25%
70
612
120
10
dihina rumah mcm kandang kambing 🐐 bukan dendam cuma terkilan ..
668.04K
33.12K
4.96%
343
517
294
11
syaffalaydrus 🇲🇾🇾🇪
First eid fitri together🤍#fypage #eidmubarak #raya2022 #husbandwife #yemenmalaysia
597.13K
69.64K
11.66%
1.16K
1.51K
647
12
Eytajuwita
Tak sempat pun nakk gaduh dengan awak tapi awak dah pergi #fyp
447.59K
50.62K
11.31%
102
103
121
13
saja tiru ariff
397.87K
60.2K
15.13%
1.88K
310
716
14
Cikjenjenny
Mama kena kuat💪🏻. Anak anak mama sentiasa ada dengan mama💪🏻❤️
371.5K
36.89K
9.93%
64
107
104
15
355.4K
54.97K
15.47%
7.23K
1.47K
3.18K
16
𝘾𝙚𝙤 𝘼𝙘𝙣𝙚 𝙂𝙞𝙧𝙡
Anugerah dari Allah ❤️ ##CaptureRamadanSpark #bigandchunky #soundviral #soundvirallfyp🙏 #HaierAirPower
352.51K
13.98K
3.97%
177
123
128
17
𝒩𝓊𝓇𝓊𝓁 𝒮𝓎𝒶𝓇𝒾𝓂𝒶𝓃
My fav song 🥲 #esokmasihada #hannadelisha
349.04K
32.69K
9.37%
1
202
432
18
Reply to @aerilzafrel8 lawan tetap lawan 🤙🏻
344.26K
34.41K
10%
291
1.39K
358
19
ANNA 🦋 (NEWACC)
Kdg2 rasa xready , tapi bila tengok rasa excited plak 😅 Dr oyk muko supo @faisfaraqhan 😹
339.54K
25.9K
7.63%
65
211
166
20
🥲
330.25K
36.34K
11%
857
785
723
21
Dewie Sam🌷
Penat #jiwatenang #fypシ #nasihatkehidupan #jakarta
326.68K
25.05K
7.67%
11.93K
195
3.89K
pickupline kenangan 2021 dulu #safiqjohar #sj
324.29K
22.49K
6.93%
4
1.67K
1.34K
23
🌸Syasha🌸
Dari Semalam Tak sihat dapat MC 2hari . Harini gagahkan jugak untuk buatkan Bekal untuk suami . Lauk simple janji ada lah ye 😊😊 .
320.62K
18.14K
5.66%
100
111
158
24
Haikal Joe
Masih ada yang ke yang nak support joe balik ke 1M ? ☺️ copylink plz #generaljoe #foryoupage
293.51K
21.48K
7.32%
17
417
359
25
zaraa_yusuff
Finally i said “yes”
282.25K
33.72K
11.94%
511
262
512
26
Eytajuwita
Ex whatsapp first day raya #fypシ #eytajuwita #breakup
279.21K
15.18K
5.44%
181
122
81
27
JOM DAKWAH
🤲🏻✨ #jommuhasabahdiri #tiktokguru #LearnOnTikTok #fyp
268.91K
39.88K
14.83%
3.04K
408
1.31K
28
Ceo Tudung bidang 50
Balas kepada @salbiyahsuhaimi Make sure tudung korang jenis flowy tau! kalau tak susah sikit nak jadi camtu. selamat mencuba 🤍 #tudungbidang50 #tutorialtudunglabuh
264.53K
11.6K
4.39%
7
165
1.1K
29
doakan saya cepat bersalin😭🤣 #fypdooonggggggg
256.07K
19.56K
7.64%
388
506
243
30
xielaxiela
#raya2022 #maafkanmama
235.58K
21.05K
8.93%
0
273
136
31
dian_dianz
usaha lah selagi daya dan Allah bg rezeki ,semoga tkde penyesalan kemudian hari dgn usaha sendiri . follow ig diann.dianz
234.02K
14.28K
6.1%
3
270
264
maafkan aiman ye mak abah 🥰
231.94K
44.71K
19.28%
1.4K
2.3K
765
33
3 tahun tak dapat balik beraya. Alhamdulilah harini dapat jumpa kesayangan saya 😌 #fyp #atukmuda #foryou
231.02K
37.18K
16.09%
153
175
144
teringin sangat sangat nak ada “family kecil” sendiri.. :’)
218.41K
14.27K
6.53%
252
2.28K
322
35
albes_bert🤍[1M❤️]
Apabila Kau Saja,Tinggal Anak yang Bujang🥹💪🏻🥹,Mengertilahhhh#draf #fypシ
199.39K
17.56K
8.81%
2
70
54
36
Balas kepada @harleyquinn0072 mcm mana pon kamu @ratufarahdiva akak ttp syg kamu igt ramai lgi yg syg kamu ok❤️❤️ #ratufarahdiva #ayukepoh #ratu #kuat
198.6K
17.47K
8.8%
30
179
57
37
Hanis Syazrinaa
Favourite all the time ! Pagi petang siang malam wajib pakai. #fyp #beautyhacks #lip
192.89K
15.62K
8.1%
116
133
104
38
𝑶𝑲𝑼 𝒊𝒕𝒖 𝒂𝒌𝒖シ
kerja sementara dapat yg tetap😊 #fyp #fypシ #tolong #carikerja
176.05K
21.86K
12.42%
46
433
176
39
Reply to @azlannelayan boleh pasang tempat charge sendiri juga kalau kawasan kampung.. #fyp #tesla #teslamodel3performance
173.14K
12.51K
7.23%
24
256
36
40
𝑀𝑎𝑘𝑛𝑔𝑎𝑢𝑢🦋🕊✨
156.08K
19.24K
12.33%
69
30
30
Walaupun muka dia mcm tomboi , tapi dia suami yg the besttt utk aku. Sayang #sampaikitatua ❤️
149.84K
14.73K
9.83%
40
41
55
42
🤎🫶🏻 my dunia akhirat #fyp
149.29K
20.34K
13.62%
14
82
175
43
Picnicwithus_
love my job! masuk fyp korang tak🥺🥹🫶🏻 #fyppppppppppppppppppppppp #birthdayparty #birthdaydecoputrajaya #picnicdate #picnicaesthetic #fypシ゚viral #foryoupage #fypdongggggggg #masukberanda
147.21K
7.12K
4.83%
1
156
176
44
Last tu penting. Kita kena tunjuk yang kita kuat walaupon sakit. 🥀🙇🏻 #fypシ #fypsounds #foryoupage #tiktokmalaysia #hurtmyfeelings #izzatkhairuddin
142.7K
14.33K
10.04%
1.08K
739
572
45
Aniqchan🦕
Selamat hari raya 😊❤️ #fyp #RancakRaya #fypシ #fypシ゚viral
139.61K
19.49K
13.96%
1.16K
604
611
46
who’s umaiy?
im done…
121.85K
30.32K
24.88%
32
688
1.08K
47
asya
Post sekarang sbb tahu awk tengah sedih :) 1.41am #foryourpage
121.51K
16.99K
13.98%
2.81K
333
1.12K
48
121.44K
13.94K
11.48%
1.95K
620
939
49
Zana Erffa
Reply to @cikrayyan2 #berbuatbaiklahpadasiappun #muarjohor #anaksyurga
105.69K
6.12K
5.79%
1
163
67
50
ririn edora
Patutlah viral,rupa2nya mg terbaik,sedar tak sedar dah 3box #berrystoberry #berrystoberrykl #candypudingmontox #kamisempoiii #tiktokguru_malaysia #@fafaberry
103.61K
3.19K
3.08%
1.56K
234
805