Top 100 Tiktok Music Videos (Malaysia)

Panik gila time kene kejar dengan bende ni 🤣🤣 #fyp #fypシ #horrorgame #gamingvideos #poppyplaytime #malaysia
1.15M
146.51K
12.79%
3.26K
4.06K
2.35K
@coldplay & @bts_official_bighit are My Universe 🥰 ♥️∞⭕ #MyUniverse #ColdplayxBTS #COLDTAN
2.68M
130.38K
4.86%
4.9K
1.43K
2.87K
Dah lah malas💔🤣#fyp #fypシ #foryou #pubgindonesia #pubgmalaysia
814.1K
123.15K
15.13%
1.75K
1.07K
1.53K
Beza lelaki mengaku salah dan perempuan mengaku salah..
1.16M
111.78K
9.66%
21.73K
6.03K
17.3K
5
LyshaXgaming
macam real wey kau dalam tu😭 Youtube: Falisha Hairol #squidgame
852.14K
107.79K
12.65%
226
700
340
6
Nasihah Siha (HAGTT)
kalau masuk#fyp tolong komen Subhanallah 😔depan mata Allah tunjuk pkul 3:40 td😭#bidadarisyurga #fypシ #subhanalla #allah100k #vivoX70PhotographyRedefined #esekalinakfyp
592.3K
105.68K
17.84%
1.22K
6.02K
3.43K
HB💛🖤
522.69K
100.33K
19.19%
650
1.7K
1.09K
8
LyshaXgaming
Siapa tak suka bila lelaki minta gambar hari2? Kita geng
775.53K
95.19K
12.27%
319
2.21K
704
9
𝓼𝓱𝓪 𝓲𝓻𝓶𝓪𝓷✨
Reply to @_qallo last week kat asrama kita enjoy😜 #fyp #xyzbca #irman_nz #ehhjap
466.63K
91.65K
19.64%
1.23K
1.04K
1.29K
10
Ae͜͡yraaRV
sa ingin ko tahu ☺️
661.83K
91.37K
13.81%
1.11K
1.5K
1.22K
11
𝒮 𝒽 𝒾 𝑒 🦋
aww comelnya 🥺 #itanggang #fyp #fypシ #xyzbca #foryoupage #nadhirnasar
782.63K
90.73K
11.59%
751
717
479
Wherever I go, the Garmin Instinct Solar is able to match my style & the environment im in! #garminmy #openyourdoortotheworld #Chinepaiyen
3.19M
84.66K
2.65%
797
342
469
13
warnermusicmy
This song is stuck in our heads and it keeps going on and on and on and we ain't complaining 🤘🥰 @olivertree #OliverTree #LifeGoesOn
1.52M
73.21K
4.82%
2.64K
2.57K
1.12K
14
𝒮 𝒽 𝒾 𝑒 🦋
mak ayah yang ada masalah, anak yang jadi mangsa 🥲 #itanggang #fyp #fypシ #xyzbca #foryoupage
418.94K
55.8K
13.32%
529
736
300
15
Ae͜͡yraaRV
patut laa suruh record macehhh
315.7K
51.45K
16.3%
222
699
447
Jarang jumpa hantu yang macam ni sekmu 😂😂 #fyp #fypdongggggggg #gamingvideos #jumpscare #seram
314.65K
49.11K
15.61%
1.4K
795
558
17
ᥫ᭡ 𖥻 sara ۰ ໋࣭ヾ
bole ke macamni ? cuba comment 🧐#bukanmaen
264.01K
48.66K
18.43%
581
514
797
18
LyshaXgaming
Thankyou so much sayang @pajoxgaming_ 😭😭 #ipadair #unboxing
264.71K
47.61K
17.99%
101
1.09K
499
19
Ampang Pecah, Kuala Kubu Bharu! More info about this place visit IG Faizdickievp #fyp #foryoupage #foryourpage
539.4K
47.25K
8.76%
7.6K
1.31K
10.58K
Boleh terbang jantung tengok dia punya jumpscare sekmu 😂😂 #fyp #fypシ #horrorgame #themortuaryassistant #gamingvideos #malaysia
278.31K
43.5K
15.63%
875
769
532