Top 100 Tiktok Music Videos (Malaysia)

AliffKimiey 🎤
Reply to @shaa0._ woh , em bekk
3.49M
362.72K
10.4%
2.81K
820
845
Reply to @paktamsgrml mcm2 suara org dok request 😂 #voiceover #voiceoverchallenge #cartoonvoice #doraemon #upinipin #kampungboy #sajat #dubbing #comedу
2.62M
229.18K
8.76%
6.59K
6.88K
7.41K
AliffKimiey 🎤
Reply to @alimdadakan ramai jugak yang menunggu lugowo ni
2.23M
221.03K
9.89%
2.56K
2.14K
1.23K
4
AliffKimiey 🎤
Reply to @bilber21 anak anak stumble guy confirm tahu
2.12M
189.05K
8.9%
1.27K
1.12K
755
Serik doh ambe bagi member pinjam tandas sekmu 😂 #fyp #fypシ #horror #gamingvideos #poopkiller2 #malaysia
1.62M
168.22K
10.37%
4.43K
2.01K
2.35K
6
AliffKimiey 🎤
Reply to @bansoss7 kepala masih aman ygy
1.91M
127.59K
6.68%
671
702
355
7
AliffKimiey 🎤
telur untuk firdaus
729.32K
113.1K
15.51%
1.47K
1.45K
792
Tak sangka pulak hantu ni pandai buka pintu sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #horror #malaysia
801.09K
107.98K
13.48%
4.24K
1.87K
2.03K
Tak guna punya customer, dah berak pastu tak flush sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #poopkiller #horror #malaysia
1.13M
104.7K
9.25%
3.09K
1.16K
1.2K
10
slurpee_crank
baru tahu solat ni penting sangat sangat rupanya 🥲
621.84K
98.99K
15.92%
4.04K
982
3.82K
11
AliffKimiey 🎤
Reply to @sadvibessong._ busuk jugak bau mulut aku ni
831.47K
98.85K
11.89%
627
591
381
12
Reply to @along9312 semoga terubat kerinduan 🤣
1.58M
68.44K
4.34%
2.48K
3.58K
3.05K
Rasa tercabar la tengok ramai buat jedag jedug hari ni, okay ke dok saya punya ni sekmu? 😎 #sekpenyu
413.45K
68.38K
16.54%
1.11K
3.31K
663
14
AliffKimiey 🎤
Reply to @arifahhh74 otak jem lagi gais
794.36K
63.1K
7.94%
873
384
237
15
AliffKimiey 🎤
kalau manual ni pecah kepala aku mat
448.26K
54.11K
12.07%
77
174
95
Menguji kesabaran betul jaga Si Bucuk ni sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #horror #babyinyellow #malaysia
726.43K
52.75K
7.26%
1.75K
350
440
kalau korang percaya korang kawen dulu🤣 #foryoupage #fyp
660.25K
40.25K
6.1%
714
1.16K
854
18
LyshaXgaming
Dah Tahu Dia Berpunya lagi Nak Try shibaiiii Betul
353.96K
37.76K
10.67%
91
599
147
Kecomelan di sebalik anak khinzir hutan sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #horror #thequarry #malaysia
217.82K
30.41K
13.96%
525
185
194
Dok expect pulak dia baling macam tu sekmu 😂 #fyp #fypシ #gamingvideos #poopkiller #horror #malaysia
218.75K
28.44K
13%
658
364
260