Top 100 Tiktok Science & Education Videos (Malaysia)

Dato’Calvin khiu-Mk
Tak kira dia pakai kereta apa ,pun jangan pandang rendah 🙏🏻 #tiktokguru #OEAcademy #mkcurtain
2.52M
248.77K
9.89%
2K
1.08K
1.58K
Ini adalah initiatif kerajaan Dubai. Ada banyakkk...
1.4M
86.24K
6.14%
130
408
137
Nak tengok rumah siapa lagi?
744.99K
68.88K
9.25%
122
338
147
4
Tysna Saputra
Army MUSTI maen ke sini! Lokasinya ada di Plaza Indonesia lantai 5! #bts #bts_official_bighit #btsarmy
356.39K
62.6K
17.57%
1.5K
1.26K
1.89K
5
Irfan Khairi
Nak ke tengok office saya? 🥺
503.8K
61.89K
12.28%
28
395
112
6
Elden Chan(900k+followers)
Reply to @christineyk1 🤣 Jangan tag @ah_leonggg nanti I confirm kena belasah 🤣
589.83K
59.65K
10.11%
313
374
191
7
Elden Chan(900k+followers)
🫢
591.32K
52.3K
8.84%
314
615
189
8
Cikgu Mayi
Reply to @mongkey_d_angah buat ayat senang je, hanya tambah 'wo' di depan 😉 #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #bahasacina #mandarin #ayatmandarin #languangeguru
1.07M
50.14K
4.67%
4.96K
376
2.05K
9
Irfan Khairi
Anda nak ajak siapa naik ni?
637.1K
49.26K
7.73%
184
419
153
10
Irfan Khairi
Burger tepi jalan di Malaysia berapa? 🥺
589.24K
38.75K
6.58%
89
292
96
11
Irfan Khairi
Kucing awak macam mana pula? 🤣
468.26K
33.08K
7.06%
181
317
100
12
Cikgu Mayi
Duet me 😉#tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #bahasacina #mandarin #panas
596.23K
29.31K
4.92%
2.71K
210
1.14K
13
What's wrong with @Justin Bieber ? #ramseyhuntsyndrome #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar
362.07K
22.71K
6.27%
1.13K
329
1.21K
14
Brighten your armpits is 5 days with Vaseline Glutacollagen #fyp #foryoupage #vaselinemy
539.9K
22.51K
4.17%
2.33K
116
1.72K
15
If you have this.... #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar
393.52K
22.05K
5.6%
3.19K
237
1.78K
16
Irfan Khairi
Best tak kerja saya 🤣 Siapa nak kerja camni?
207.67K
21.81K
10.5%
39
110
41
17
Irfan Khairi
Hebat tak??? 😎
236.32K
20.04K
8.48%
32
135
25
18
Irfan Khairi
Masa tu anda di mana???
266.19K
19.79K
7.43%
58
165
63
19
K. Nazli (SocMed Guru)
🙏 Sekadar nasihat, just minta izin dulu. #tiktokguru #LearnOnTikTok #jombelajar #businessguru #dakwahtiktok
160.57K
18.05K
11.24%
609
172
525
20
Irfan Khairi
Mana lagi cantik? 😍
185.97K
17.91K
9.63%
18
517
26