Top 100 Tiktok Science & Education Videos (Malaysia)

Dato’Calvin khiu-Mk
Masa @bossjames_oe belum berjaya …..Tapi Sekarang ? #OEAcademy #idou
2.02M
292.56K
14.46%
803
1.21K
1.15K
Reply to @adekmilo111 tu dah saya convert dult Dubai 🥺😭
2.52M
261.39K
10.36%
1.39K
3.19K
1.55K
Daun pandan ke ni??? 😭🤣
2.45M
259.16K
10.56%
7.66K
7.19K
6.71K
4
Irfan Khairi
Kurang ajo betul 🤖
1.71M
208.73K
12.22%
1.9K
1.81K
1.21K
5
Irfan Khairi
Dia takut tu... Siapakah dia? 😂
1.76M
206.01K
11.67%
794
3.99K
867
6
Irfan Khairi
Reply to @shane.e.a 😍 OK tak pilihan saya? Mudah buat kerja phone ni.... 🥰
1.43M
184.73K
12.93%
788
3.1K
869
7
Irfan Khairi
OK tak undang2 ni kalau di Malaysia? 🇲🇾😍
1.57M
183.17K
11.69%
2.44K
2.98K
2.33K
8
Irfan Khairi
Reply to @jeehasff29 Kita sokong Palestine 🇲🇾 ❤️ 🇵🇸
1.41M
177.34K
12.6%
314
1.53K
419
9
Irfan Khairi
Siapa boleh tolong pos kan untuk saya? 🤣😭😅
1.49M
133.5K
8.97%
948
2.05K
947
10
Irfan Khairi
Answer to @moneyhaiste666 harap2 takde siapa perasan 🥺
983.88K
116.28K
11.82%
709
1.9K
571
11
Elden田凯轩🇲🇾
Reply to @mohfir_97 @ah_leonggg !!! Rupa-rupanya kamu nie seekor “Biawak Darat”!😭🥺💔
756.62K
113.28K
14.97%
1.23K
1.53K
639
12
K. Nazli (Life & SocMed) 🇵🇸
Minta maaf kepada sesiapa yang secara sengaja atau tidak saya sakiti. Doakan AbangNaz. 😇Im okay no worry.
679.42K
113.05K
16.64%
321
1.55K
504
13
Irfan Khairi
Reply to @zyqqniboss Berbaloi ke rege 8OO hinggit??? 😭
843.39K
108.44K
12.86%
244
2.55K
254
14
Irfan Khairi
Nak murah, makan je kat food court 😂
882.74K
107.11K
12.13%
210
1.07K
383
15
Irfan Khairi
Dah lama dah tak unboxxx. @abang_naz hadoo???
911.8K
106.41K
11.67%
281
1.75K
389
16
Irfan Khairi
Jom saya payung Expo2020 Dubai!
660.31K
106.2K
16.08%
406
1.11K
517
17
K. Nazli (Life & SocMed) 🇵🇸
Reply to @_kageyama_9 ku seru player PUBG untuk jadi gamers bertaqwa. #LearnOnTikTok #tiktokguru #jombelajar #pubgmobile
666.24K
97.47K
14.63%
4.7K
5.28K
3.45K
18
K. Nazli (Life & SocMed) 🇵🇸
Kenapa no.3 tu bahaya? Sebarkan mesej ni untuk keselamatan semua ya. Like jika bermanfaat. #mestilahpositif
706.85K
83.21K
11.77%
395
2.08K
286
19
Irfan Khairi
Apa Salah saya??? 🥺😭😂
623.07K
82.09K
13.17%
185
811
245
20
Irfan Khairi
Orang Dubai minum air laut je... 😂
733.58K
71.11K
9.69%
256
566
253