Top 100 Tiktok Fashion Videos (Malaysia)

Loco inspired 💃🏻 u like? #itzyloco #fyp
776.5K
185.77K
23.92%
733
743
503
Lalisa!!! 😫🥺😍 what’s ur fav scene from the mv? #lalisa #fyp
685.15K
169.23K
24.7%
705
617
406
Ur the apple of my eye 🍎 #photoshoot #fyp
198.43K
36.13K
18.21%
173
183
153
4
Nurizyan.yan
Saja post malam sebab tak ramai tengok 🥺 takde boyfriend takpe, nasib abang nak melayan adik dia :’)
244.59K
24.93K
10.19%
581
440
1.75K
5
Lukasz 💎
Can I have ur number 🥺 #photoshoot #fyp
113.06K
21.3K
18.84%
157
250
141
6
qhouirunnisa
How to look like you love anime without looking like you love anime #howl #howlsmovingcastle #anime #tiktokfashion
78.99K
17.21K
21.79%
69
94
84
7
qhouirunnisa
Just wanna try the 3D effect hehe
164.54K
16.01K
9.73%
68
99
57
i didnt pay for the premium lol #slowmo #velocity
78.34K
14.29K
18.24%
1
65
101
9
qhouirunnisa
Appreciate yourself
109.73K
12.96K
11.81%
52
174
45
10
Sabrina 🥀
一人一句 祝大家中秋节快乐🥮🎋|IG:sabrina_thyye #MYOOTD #fyp #tiktokmalaysia
112.22K
12.58K
11.21%
25
63
24
11
Lukasz 💎
This song tho 😫😍 #staycstereotype #fyp
57.51K
8.98K
15.61%
52
68
51
12
Nurizyan.yan
Tataplah mataku ini. Mana tahu dari mata turun ke hai. Jangan fyp sebab saya singlettt. Tacodd 😅
58.08K
7.68K
13.22%
156
228
183
13
Nurizyan.yan
Aku nak post menda ni malam sebab tak ramai tengok dan takkan fyp. Tapi HAHAHAHAAHAH aku tak tau kenapa auto muka gitu 🤣
37.51K
5.46K
14.54%
66
155
164
14
qhouirunnisa
Yuh
30.77K
5.24K
17.03%
27
71
38
15
qhouirunnisa
Today in 8 seconds
29.76K
5.18K
17.41%
15
42
25
16
Nurizyan.yan
Lapor komandan. Ini laporan saya buat masa sekarang. Agak sunyi tapi tidak mengapa 😂 saya sedang pulihkan hati
26.46K
3.49K
13.18%
44
74
80
17
qhouirunnisa
#SafiHijabista lookbook can be cool you know 😎 !#safihijabista #antibacterialdeodorant #7proaction #FYP
33.72K
2.93K
8.7%
5
15
7
18
Sabrina 🥀
你们猜我撒了多少次粉?留言🥲❤️‍🔥 |IG:sabrina_thyye #lalisachallenge #lalisa #fyp
21.72K
2.87K
13.19%
17
121
12
19
Lukasz 💎
#TakYahCakapBanyak the KFC zinger double down & KFC Cheezilla double down is back by popular demand! Try now!
19.28K
2.72K
14.1%
15
39
14
20
Nurizyan.yan
mintak tiktok ni tak fyp je. Harapnya wife boss saya tak nampak ☝🏻
21.81K
2.69K
12.31%
18
44
51