Top 100 Tiktok DIY Videos (Malaysia)

14.42M
684.99K
4.75%
18
5.51K
4.19K
Love this look 🥰✨🕊️ #gidlenxde #photoshoot
660.85K
76.97K
11.65%
9
176
107
Love this look 👑⭐️ #halloween #makeup #nxde
216.68K
43.88K
20.25%
30
186
82
4
Lukasz 💎
Hey you 😈🖤❤️‍🔥 #halloween
71.23K
14.51K
20.37%
3
66
31
5
Lukasz 💎
I want u babe 💙🥰 #yooaselfish #photoshoot
75.18K
11.71K
15.58%
4
83
10
6
Lukasz 💎
I’ll be ur galaxy 🌌⭐️✨ #makeup
54.84K
11.19K
20.4%
3
89
28
7
Beby Maembong
Replying to @Kiranaaaaa 🦋 jgn risau.. Sebernanya 95% orang yang msg saya cakap tak muat tu, sebernanya muat 😅cuma salah pakai dan tak tahu cara pemakaian yang betul.. So kita chat borak borak dan ajar cara pemakaian yang betul terus muat dan SELESA 😍😍. . Dan lagi 5% tu mungkin betul tak muat.. Tapi jgn sedih jgn marah.. Semua masalah pasti ada jalan penyelesaian 🥰🥰. . Jadi utk yg betul2 tak muat boleh tambah EXTENDER BENGKUNG 🥰. So dari situ awk boleh nampak perbezaan diri sendiri da selepas seminggu menggunakan extender dah boleh kurangkan extender atau tak perlu guna extender lagi🥰🥰 best kan?. . Jom berbengkung 🥰. @Lerntiq Beby Maembong #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttrainer #waisttraining #waistshapers #faja
273.26K
6.32K
2.31%
0
129
87
8
Lukasz 💎
Getting ready for a date 🥰 Coffee breath is a no no so thank God for Doublemint gums. Now my breath smells like I’ve brushed my teeth 23 times yeh 😬 #Doublemint #GetAfterCoffeeFresh #NewDoublemintStrawberry
185.33K
5.71K
3.08%
2
37
6
9
Beby Maembong
HAPPY ANNIVERSARY TO MY AMAZING AQUAMAN 🥰 the most supportive & loving husband ❤️ love you always and for ever. . @Lerntiq Beby Maembong . #fyp #fypシ゚viral #bebymaembong #mermaid
98.74K
2.43K
2.46%
0
103
36
10
Lukasz 💎
So cute yeh 🥹🥰 #gachapon
11.11K
2.12K
19.1%
4
28
1
11
Beby Maembong
Uolls tau x bengkung @Lerntiq Beby Maembong magic belt ni boleh pakai bila bila masa shj dari workout, pergi kerja, dalam pantang, bersalin normal dan czer, kt rumah, jalan2, yoga, swimming, gym, bawah baju uniform semua boleh 🥰. . Just nak bg tahu yg stock kita skrg SANGAT2 LIMITED.. Kalau habis.. Habis lah... So sebelum betul2 sold out cepat dapatkan click bag orange kt bawah k .
241.8K
2.05K
0.85%
0
34
31
12
Beby Maembong
Do you? #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong
206.14K
1.19K
0.57%
0
6
1
13
Beby Maembong
tak cantik xpe janji manja 🤪🤪. boleh ke i pangil u "baby" macam manja je.. Aiyoooo manja celah ketiak diaa itu awak syok sendiri tuuu... kita xterasa manja atau special langsung. Hihihi. Ada ke org selalu tanya i husband tak marah ke org pangil u "baby"?? Aiyooo.. mmg lah husband i tak kesah dah itu mmg nama pangilan i, Tp kalau pangil i B*bi yee dia marah 🤪🤪 hihi. . Tak cantik tak pe janji lerntiq! @Lerntiq Beby Maembong. Dah jom pakai bengkung premium. I ni Kalau perut i buncit and gemok yes shuben i marah sbb i tak jaga kecantikan diri. Hehe bengkung lerntiq ni paling besttt 🥰. #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttrainer #waisttraining #waistshapers #faja #kempisperut #pinggangramping #pinggangkecik #pingganglangsing #magicbeltbylerntiq
202.31K
1.13K
0.56%
0
5
12
14
Beby Maembong
Guys... Bengkung saya semuanya confirm tak berlipat dan bergulung tauu.. tak percaya?? Kena lah try sendiri hehe.. CONFIRM uols jatuh cinta. Pakai sekejap pinggang dan perut dah mengecil 🥰 @Lerntiq Beby Maembong #lerntiq #bengkungbebymaembong #bengkung #bebymaembong #bengkungsemasaberpantang #bengkungberpantang #bengkungplusize #bengkungviral #fyp #bengkungczer #bengkungbersalin
115.82K
1.12K
0.96%
0
56
25
15
Beby Maembong
Cara pakai bengkung kerengga + magic belt🥰 kemas betul lepas pakai 😍 sy pakai size S/M pinggang 24inci. Belah kanan @Akmar Store pakai size L/XL pinggang 35inci. . Cepat click BAG ORANGE untuk claim discount 11:11 dan voucher! Dapat lebih murah. #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp
216.43K
1.08K
0.5%
0
22
25
16
Beby Maembong
Promo 11:11 utk set bengkung + belt ni sekarang rm155 shj & boleh claim lagi voucher tiktok dapat extra RM20 discount + free shipping jadi RM135 shj 😍 berbaloi sgt & kena checkout terus Sebab selepas 30minit voucher akan expired. Jgn lupa juga follow @Akmar Store #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #faja #waisttrainer
240.51K
1.07K
0.45%
0
25
21
17
Beby Maembong
Bengkung kerengg ni bengkung yang sangat flexible and selesa. So bengkung ni sesuai di pakai untuk semua lelaki atau wanita. Termasuk yang berpantang 😊 @Lerntiq Beby Maembong #lerntiq #LerntiqBebyMaembong #bebymaembong #bengkungbebymaembong #bengkung #bengkungsemasaberpantang #bengkungviral #bengkungplusize #fyp #bengkungbersalin #faja #waisttrainer #waistshapers #bengkungberpantang #bengkungczer #waisttraining
96.67K
1.07K
1.11%
0
42
17