Top 100 Tiktok 美食菜谱 视频 (马来西亚)

Nampak simple tapi ini lah menu terpaling sedap sekali 😭😭❤️❤️
3.25M
265.01K
8.15%
9.17K
2.05K
4.89K
Replying to @najuuuura Wife cakap ini menu simple tapi bagi aku ini dah cukup special 😭👍🏻
1.92M
205.55K
10.71%
5.96K
1.21K
3.28K
Pacat tu ok ke tak. risauu
1.23M
167.49K
13.58%
667
1.11K
993
4
Khairulaming
Alhamdulillah jualan Sambal Nyet dah cecah 1 Juta botol 🥺🥺 Tq so much guyss! #SambalNyet #MakanLokal
1.13M
151.59K
13.37%
1.19K
4.56K
2.88K
Mkn lauk mcm ni hari2 pon xpe… asalkan dgn awak 🥹👩‍🍳🤲 #syukuritunikmat #bahagiaitusederhana #cookingwithmj #MakanLokal #sambalijo #sambaltelur #sambel #sambal #sambalhijau
1.65M
136.37K
8.25%
11.45K
2.11K
6.53K
6
Khairulaming
Selepas 1 tahun 8 bulan korang masih laju beli sambal. Tq guyss 🥺 #SambalNyet #MakanLokal
1.28M
126.76K
9.89%
702
2.8K
2.02K
McDonalds launches NEW Creamy Butter Chicken menu 🧈🍗
1.26M
109.65K
8.7%
9.81K
3.52K
19.24K
This roadside stall in Taman Melawati KL serves English breakfast such as big breakfast, muffin, & bagel 🍳 📍 Breakfast Co at Taman Melawati KL 📆 Wed-Sun 8am till finished
1.11M
103.32K
9.31%
3.87K
1.6K
7.41K
Replying to @cukulat_hangus35 xde telur terus pon boleh dik… akk dah biasa susah😅#syukuritunikmat #bahagiaitusederhana #cookingwithmj #tiktokmenu #menuviral #tempe #MakanLokal #sambaltempe
1.15M
101.52K
8.82%
2.88K
717
1.61K
Yaallah anak aku!!! Aku tak ajar dia pun
909.79K
77.88K
8.56%
2
747
651
Hahaha sapa kenai qalesya buli sapa??
1.05M
73.28K
6.99%
6
1.16K
952
12
Bangkok Foodie
Colourful Thai dessert Bua Loi - mini rice balls with EGGS and coconut milk in Bangkok! 🌈 #fyp #bangkok #ilovefood #thailand
1.4M
71.1K
5.09%
572
729
1.21K
Maaf aku dah cuba untuk diet tapi gagal 😭😭🙏🏻
760.93K
70.02K
9.2%
1.58K
438
755
14
Bangkok Foodie
📍Boat Noodle Wat Hom Kret Temple #fyp #bangkok #ilovefood #thailand
1.09M
67.28K
6.17%
312
635
924
15
Chicken Royale
Memang syok makan panas panas tapi tiup dulu woi 🤣🤣 #chickenroyale #MYFoodie #foryoupage #food #hunting #makananviral #ayamcheese #fypp #fyp #Foodie #klfoodie #kualalumpur #MakanLokal #makan #idea
837.51K
63.54K
7.59%
658
341
634
Tak pernah mengecewakan juadah yang diberikan, terima kasih isteri ku 🥺❤️
804.65K
61.53K
7.65%
1.44K
365
743
Replying to @zoebrowndayak Wife masak Cencaru Bakar Sumbat Sambal SEDAP GILER 😭❤️
782.05K
50.75K
6.49%
4.46K
296
2.21K
Hari ni wife masak special Ayam Goreng Kunyit 😍❤️
559.78K
49.81K
8.9%
1.28K
216
573
Bila dah selalu makan wife masak, makan di kedai rasa biasa biasa je
569.07K
45.7K
8.03%
665
360
485
20
dazzlinjewel
Replying to @zaemshahidan my friends are the paid actors 🤣🤣😭😭 #picnic #Foodie #beach #hiddengems #malaysia #fypシ #foryou #foryoupage #viral
422.73K
40.26K
9.52%
234
381
1.17K